fbpx
Back to overview

AflaChallenge: Expedition India

Posted in Events on May 14, 2018

Aflatoun zoekt avonturiers! Ga de uitdaging aan en doe mee aan een 12-daagse fiets, hike en raft-expeditie door het machtige noorden van India; Himachal Pradesh. Dit woeste en betoverende landschap aan de voet van het Himalaya-gebergte staat garant voor adembenemende vergezichten, lichamelijke beproevingen en ontmoetingen met de authentieke Indiase cultuur. Klim mee naar grote hoogten, bezoek de impactvolle projecten van Aflatoun en lever met deze grensverleggende expeditie jouw bijdrage voor kinderen in Noord-India.

Op expeditie voor beter onderwijs

Door mee te doen aan AflaChallenge Expedition India zet jij je in voor beter onderwijs. Met hulp van Aflatoun zamel je 3.000 euro aan sponsorgeld in die bestemd is voor de lokale projecten van de organisatie. Dit is belangrijk, want met goed sociaal en financieel onderwijs wordt de vicieuze cirkel van ongelijkheid en armoede doorbroken.

Aflatoun International biedt sociaal en financieel onderwijs aan 4,5 miljoen kinderen en jonge mensen over de hele wereld. Jouw bijdrage stelt leerlingen in staat een positieve draai aan hun leven te geven. Aflatoun’s programma is in 1991 begonnen in India en inmiddels actief in meer dan 100 landen. Met de AflaChallenge Expedition India gaan we terug naar onze roots. Ga jij met ons mee?

More